Ringen laten aanvliegen tijdens uw

Huwelijk

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u, uw trouwringen aan laten vliegen door een roofvogel of uil ? Ook behoort het tot de mogelijkheid om een prachtige trouwreportage te maken met onze roofvogels en uilen.

Wij kunnen u dit bieden:

Wij zullen op uw huwelijk aanwezig zijn met de vogel[s] van uw keuze. De ringen worden bevestigd aan de vogel en wanneer het zover is zal de vogel naar jullie toe komen vliegen. Uiteraard worden jullie begeleid door twee ervaren valkeniers, de vogel kan tweemaal aangevlogen worden zowel naar de hand van de bruid als ook naar de bruidegom. U mag natuurlijk ook de ringen aan laten vliegen door een familie lid. Zodra de ringen er afgehaald zijn en de fotograaf daar mooie foto’s van heeft gemaakt , zal de vogel[s] terugvliegen naar de valkenier.

Tevens krijgen jullie de mogelijkheid om vooraf bij ons te komen, en een proefvlucht met de vogel[s] te maken. De trouwringen kunnen zowel indoor als outdoor aangevlogen worden. Na afloop van de ceremonie is er nog gelegenheid om prachtige foto’s te maken met verschillende roofvogels en uilen. Zodat u deze unieke belevenis niet snel zult vergeten.

Ook is het mogelijk om een interactieve roofvogel demonstratie te geven voor u en uw gasten.
Of b.v. tijdens uw fotoreportage. U en uw gasten krijgen dan zelf een handschoen aan en mogen onder begeleiding van de valkeniers met een aantal vogels zelf vliegen met o.a. Uilen, Buizerds, Gieren, Chili-arend en een Torenvalk.
Image
Image
youtube_icon.png
valkeniers-diensten_sm.png
Image

Frans en Marga Hueben
De Valkenhof
1e Broekdijk 49
 7122 AK Aalten
 06 54216455
 06 48623987
 info@devalkenhof.nl